• 17.07.2024
Dövlət Proqramı məzununun dissertasiya işi “Master's Dissertation Awards 2023-2024” çərçivəsində Special Commendation’a layiq görülüb

"2022-2026 Dövlət Proqramı" çərçivəsində Böyük Britaniya və Şimali İrlandiya Birləşmiş Krallığı "University of Bath" ali təhsil müəssisəsində Təhsil ixtisası istiqaməti üzrə magistratura səviyyəsində təhsil almış Natəvan Qocayevanın dissertasiya işi British Council tərəfindən təşkil edilən Master's Dissertation Awards 2023-2024” çərçivəsində Special Commendation’a layiq görülüb.

.

Qeyd edək ki, sözügedən mükafat hər il Böyük Britaniya universitetləri arasında İngilis dilinin tədrisi (English Language Teaching) sahəsində təhsil alan və yalnız Fərqlənmə (Distinction) almış dissertasiyalar arasından seçilir.

Dövlət Proqramı məzununu təbrik edir, uğurlarının daimi olmasını arzu edirik!